Skip to main content

Om White

Cloud

ET LILLE BUREAU MED STOR ERFARING

Vi hjælper vores kunder med skræddersyede løsninger frem for stangvarer.

Holdet

Konsulenterne i White Cloud er rutinerede folk. Og dem du møder, er dem, der løser opgaven. Det er et spørgsmål om tillid.

Vi trækker på vores erfaring og på vores netværk. Som vi har opbygget på Christiansborg. I erhvervslivet. I centraladministrationen. Og i interesseorganisationer.

Direktør

Tine Lund-Bretlau

+45 2683 0970
tine@whitecloud.dk

Tine sætter retning, gør det komplicerede enkelt og har en indgående forståelse for de rammebetingelser danske virksomheder og organisationer arbejder under.

Hun er specialist i politisk kommunikation, interessenthåndtering og politisk interessevaretagelse. Hun har over 15 års erfaring fra ministerier, organisationer og virksomheder med at sætte dagsordner og sikre opbakning.

Som direktør i White Cloud har Tine arbejdet med en lang række virksomheder og organisationer, der har skullet styrke deres position gennem klar og målrettet kommunikation.

Tine har undervist i strategisk kommunikation på kommunikationsuddannelsen på DMJX, hvor hun også har været censor. Tine er tidligere kommunikationschef i Femern A/S, kommunikationschef hos Børns Vilkår, særlig rådgiver for Marianne Jelved og ansvarlig for international presse i Klima- og energiministeriet.

Direktør

Henrik Kjerrumgaard

henrik@whitecloud.dk
+45 3170 0772

Henrik spotter politiske samfundsmæssige trends eller en bevægelse nærmest før de opstår. Det gør ham til en eminent strategisk rådgiver for organisationer, der ønsker at præge en dagsorden eller flytte organisationens omdømme.

Henrik leverer relevante strategier, der kan omsættes både politisk, organisatorisk og til kreative koncepter og udrulninger. I sin tid på Christiansborg var Henrik rådgiver for Margrethe Vestager gennem syv år. Han stod blandt andet bag den kampagne, der i 2011 ledte til, at radikale fik sit bedste valg i årtier og fik en markant plads i den efterfølgende regering.

Henrik har en fortid som kommunikations- og marketingschef hos den internationale designvirksomhed Kvadrat og som redaktør på bl.a Politiken.

Seniorrådgiver

Mette Bom

mette@whitecloud.dk
+45 4055 0800

Mette er en passioneret kommunikationsstrateg, storyteller og rådgiver. Eminent til at skabe opmærksomhed og påvirke aktuelle dagsordener med skræddersyede budskaber formidlet på alle relevante kanaler.

Netop hjemvendt fra to år som eksportrådgiver på det danske Generalkonsulat i New York, hvor hun hjalp kreative danske virksomheder (game- film-, design-, XR-, AI- og tech) med eksportfremmende aktiviteter, salg, netværk, kampagner og tilstedeværelse på det massive amerikanske marked.

Mette har en solid karriere bag sig som kampagnerådgiver i Kulturministeriet og er også aktiv kulturdebattør og forfatter. Hun en konfetti-kanon af ideer og for White Cloud trækker hun gerne på sit internationale netværk af politikere, kulturpersonligheder og meningsdannere.

Seniorrådgiver

Christian Lehmann

christian@whitecloud.dk
+45 2680 4026

Christian kan fortælle den gode historie, så medierne slet ikke kan lade være med at skrive den. Han er ekspert i at sørge for, at kritiske historier bliver fortalt på en balanceret og faktuel korrekt måde – og så har han lang erfaring med at rådgive og guide topledelser, når kriserne brænder og mediestorme raser.

Han er en ørn til at omsætte kompliceret stof til klare fortællinger og at tilrettelægge større presseindsatser, og så har han et solidt netværk på Slotsholmen og blandt journalister over hele landet.

Christian har lang erfaring fra politisk styrede organisationer. Han var presse- og kommunikationschef i Sundhedsministeriet under corona-krisen og har været presse-og kommunikationschef i Styrelsen for Patientsikkerhed og pressechef i Beskæftigelsesministeriet.

Seniorrådgiver

Marianne With Bindslev

Associeret Partner

Lars Hvidberg

lars@whitecloud.dk
+45 5091 7718

Lars skaber stærke fortællinger. Han er en ordsmed af rang, en slags sprogalkymist: Én der gør støv til guld – eller forvandler djøfsprog til menneskesprog, der kan bruges i alle sammenhænge: i taler, engagement på SoMe eller din virksomheds grundfortælling.

Lars’ metode er at lytte godt efter. Også efter det, der ikke bliver sagt. 

Med en lang karriere som taleskriver for hele 5 danske kulturministre, kommunikationschef for tænketanken Justitia, underviser hos Rhetor, cand.mag  i Filmvidenskab og en master i journalistik fra Columbia University, New York, har “Whiteberg” mange kort på hånden, når der skal skabes en retning, sættes en dagsorden eller udvises tankelederskab. 

Lars er desuden forfatter til to dagsordensættende og ikke helt ufarlige portrætbøger, “Mod til at tvivle” og “Virusdetektiven”, på forlaget Gyldendal, så hvis du skal have skrevet dine erindringer, er han også mand for det. Men en podcast eller kronik eller en kommunikationsstrategi kan også gøre det.

Lars er White Cloud’s Kloge Åge. Et levende leksikon i kulturhistorie og en omvandrende citatbank. I musik, filosofi og hip hop. I dansk politik. Klogere end ChatGPT. Med garanti. 

Design Director

Howard Wakefield

howard@whitecloud.dk

Howard er grafisk designer og var i mere end 20 år designikonet Peter Savilles højre hånd.

Howards første visuelle identitet var for det italienske modefirma Mandarina Duck. Han udviklede deres unikke logotype og det ikoniske Duck-motiv. Dette førte til flere andre succesrige identiteter for virksomheder som det britiske Pringle of Scotland og det franske luksusmærke Givenchy. Howard var også ansvarlig for den store reformering af EMI Groups virksomhedsidentitet, hvor han evaluerede og redesignede den globale identitet.

I Danmark har Howard bl.a. udviklet identitet for Radikale Venstre, Trail, Økonomi- og Indenrigsministeriet samt Kvadrat. Han har solid erfaring med at skabe visuelle produkter, der fanger øjet og forbedrer den visuelle oplevelse

Filmproducer

Charlie Gaugler

Ifølge Charlie handler filmproduktion om at krydre en ide med en portion realitet og derefter kaste sig ud i opgaven på samme vis, som hvis man tog på road trip med bind for øjnene.

Det til trods – eller måske netop derfor – har Charlie været en efterspurgt producer i mere end 20 år. Fordi han får ting til at lykkes og holder hovedet koldt undervejs.

Koldt er hovedet ikke, når de kreative ideer skal udvikles. Her syder og bobler det med filmiske referencer, melodier der fremkalder følelser og finurlige forslag til den helt perfekte location.

Charlie har blandt andet produceret for Maersk, Velux, Maryfonden, Københavns Kommune og mange, mange flere.

Tekstforfatter

David Pepe Birch

david@whitecloud.dk
+45 4217 4034

Davids musikalitet kan få mennesker, koncepter, sprog og tekster til at flyde og folde sig ud. Med en baggrund i kulturverdenen har David fingeren på den kreative puls og ved, hvad der rør sig.

Det omsætter han til sprudlende ideer, stramme koncepter og gennemarbejdede produkter.

David kan lytte og møder mennesker og med åbent sind og lysten til at formidle lige præcis det, de har på hjerte på en måde, så omverdenen bliver nysgerrig.

David er tidligere kommunikationsansvarlig på Det Kongelige Teater, forlagsredaktør på Politikens Forlag og journalist på en lang række medier.

Associeret Partner

Kåre Bach Kristiansen

kaare@whitecloud.dk
+45 3170 0772

Med sin flair for at sætte retning og forankre organisatoriske ændringer, udvikler Kåre organisationer og virksomheder. Gennem inddragende processer og facilitering af workshops på højt niveau skaber Kåre rammerne for strategiarbejdet.

Kåre er en erfaren analytiker, der forstår at bringe data af både teknisk og forretningsmæssig karakter i spil, også i store og komplekse organisationer. Altid med det mål for øje, at strategiarbejde kan implementeres i tæt samspil mellem medarbejdere og ledelse.

Kåre har solid erfaring som moderator og facilitator. Han er certificeret i LEGO SERIOUS PLAY metoden, og har blandt andet været senior rådgiver hos Dansk Industri, Advice A/S samt Dansk Design Center.